Få sundere og stærkt hår

Forårsjakker

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Hvis der noget jeg har en svaghed for, så er det jakker. Jeg har ikke mere tal på, hvor mange jakker jeg har. Jeg har været nede i min kælder og hente de forårsjakker op, som jeg opbevarer dernede. Jeg har 6 knager til overtøj i min lejlighed og det er åbenbart ikke nok her om foråret. Jeg har i hvert fald ikke plads til gæsters overtøj mere.

Mange af de jakker, jeg var valgt i denne collage, er nogle jeg selv har, og er mega glad for. De fleste af mine forårsjakker har en farve, da jeg næsten aldrig bare går i sort. Af jakkerne har jeg nummer 2, altså en denimjakke både i mørkeblå, lyseblå med perler og en i army/militær grøn. Nr. 4 har jeg en som ligner i lyseblå. Nr. 5 har jeg i beige, men jeg har den også i en kort model i sort. Nr. 7 har jeg i bordeaux, da det er en af mine yndlingsfarver. Nr. 8 har jeg i lyserød og er ret vild med det bløde fløjl. Nr. 9 Jeg har en grøn og lyserød bomberjakker, der ligner denne meget.

Derudover har jeg nogle andre lette jakker i andre farver og modeller. Men lige nu er det mest disse jakker, jeg bruger. Og som I måske kan fornemme, så ejer jeg kun en sort forårsjakke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få sundere og stærkt hår