Projekt planter i lejligheden

Tilbage på job

Jeg har helt glemt at give en lille opdatering omkring mit arbejde. Jeg blev nemlig tilbagekaldt på job i ONLY onsdag den 13. maj. Selvom jeg egentlig havde forventet det ville blive om mandagen, jeg skulle tilbage, så fik jeg lige nogle dage ekstra derhjemme, kan man sige.

Jeg synes nu det er meget godt at være kommet tilbage i butikken. Jeg har været på job lige siden, dog ikke søndag, da butikken er lukket der. Man kan godt mærke, at kunderne har savnet at købe tøj. Der er dejligt travlt i butikken og altid noget at lave. Også elsker jeg denne årstid, hvor alle forårs- og sommerkjolerne er kommet i butikken, hvilket jeg selv elsker at gå i. Det er også vildt så hurtigt nogle styles bliver udsolgt i butikken. Vi har nogle styles der kun er i butikken 3-4 dage før de er udsolgt. Det er lidt sjovt at følge med i.

I forhold til SPORTMASTER er jeg stadig hjemsendt og venter stadig på et opkald / mail om tilbagekaldelse. Jeg tror først det bliver den 8. juni, men det er altså kun min mavefornemmelse. Det er snart 3 måneder siden, jeg har været inde på kontoret, hvilket er vildt mærkeligt.

Nu har jeg fri i morgen, hvor min mor også har fri. Normalt havde vi nok taget i Tivoli eller lavet et eller andet spændende, men da der stadig er Corona begrænsninger, så bliver det nok en tur ud i naturen og hygge med familien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt planter i lejligheden