Studenterkjoler 2020

Min 23 års fødselsdag

I onsdags den 20. maj havde jeg fødselsdag og fyldte 23 år. Jeg havde fri fra mit arbejde, så jeg havde aftalt at komme en tur hjem til mine forældre, der også var hjemme, da min mor havde nogle feriedage, min far arbejder hjemme og min bror var færdig med sin online undervisning. Her blev jeg fejret med lagkage, romkugler, danske jordbær og gaver.

Man kan næsten fornemme på billederne, hvor lækkert vejret var og hvor sød jeg har været i år. Er det ikke det man siger? For det var virkelig skønt og solrigt vejr.

Vi gik en tur rundt om den lokale sø og senere på aftenen stod den på middag hjemme hos mig og vi spillede et quizspil, som min mor og jeg tabte, selvom vi ellers havde ført gennem hele spillet. Typisk…

Faktisk var det meningen, at vi skulle havde holdt min fødselsdag for hele familien om torsdagen, hvor det var Kr. Himmelfartsdag. Men på grund af Corona, var det ikke alle, der synes, det var en god idé at fejre mig lige nu. Så familiefødselsdagen er rykket til et andet tidspunkt. Lidt ærgerligt da vejret også var ret godt i torsdags.

I stedet tog min mor og jeg op i familiens sommerhus i Gilleleje. Der var atter liv i byen, hvor caféer og restauranter igen var åbne, så vi spiste frokost på havnen. Senere nød vi solen i haven i sommerhuset, spiste rester af lagkage og gik en tur ved stranden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkjoler 2020