Min 23 års fødselsdag

Outfit #117 – Fødselsdags kjolen

Kjole 


Da butikkerne endelig åbnede op igen, var jeg på shoppetur i København med min veninde. Det gik lidt heftigt for sig, for jeg kom hjem med 5 nye kjoler, en skjorte og et par nye fitnesssko. Denne kjole spottede jeg i Vero Moda, hvor der kun var få størrelser tilbage. Den måtte jeg eje, da jeg så farverne på den. Jeg elsker tøj med farver og rødt har jeg ikke meget af i garderoben, så det var perfekt. Jeg endte faktisk med at købe to røde kjoler derinde. Denne kjole hedder endda “Simone”, så en god grund til jeg måtte eje den. Den anden kjole mener jeg hedder “Annelise” og er en lidt finere kjole, som jeg forhåbentlig kan tage på til festlige lejligheder hen over sommeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 23 års fødselsdag