Outfit #117 - Fødselsdags kjolen

Min træning under Corona tiden

Jeg elsker når jeg er inde i en god trænings rutine. Det var jeg egentlig før Corona, hvor jeg trænede 3 gange om ugen i fitness sammen med to af mine veninder / kollegaer. Nu hvor fitnesscentrene er lukket og ikke åbner foreløbig, har jeg måtte finde på noget andet.

Jeg var hjemstedt i næsten 8 uger fra job, og har derfor haft tid til stille og roligt at begynde at løbe igen. Jeg har altid løbet en del, men stoppede da jeg ikke havde tid eller overskud til at tage ud at løbe efter arbejde, hvor jeg først var hjemme ved 18.30-tiden, og hvor jeg havde stået op hele dagen i butikken. Så ville jeg hellere ned at træne i fitnesscentret.

Under Corona lockdown hvor jeg bare har været hjemme og ikke har haft så meget at lave, så har jeg nydt at komme ud i naturen. Derfor begyndte jeg at løbe hver anden dag og gå lange ture. Det blev til rigtig mange løbeture og også en del hjemmetræning, som gav sved på panden.

Nu er jeg tilbage på arbejde igen og kan godt mærke, at tiden til træning ikke er der på samme niveau. Når jeg kommer hjem, har jeg typisk gået over 6 km i løbet af min arbejdsdag, og en løbetur er ikke det første jeg tænker på. Jeg håber dog, jeg kan holde fast i den gode vane og løbe i weekenderne eller måske bare en hverdag, hvor jeg har tidligere fri.

Det er så ærgerligt, når ens gode rutiner ryger væk og bliver erstattet af noget, der ikke giver den samme effekt. Selvom jeg går meget på mit arbejde, så giver det mig mere energi at løbe og få tankerne væk. Jeg håber, jeg finder en god løsning hen over sommeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #117 - Fødselsdags kjolen