Min træning under Corona tiden

Outfit #118 – Rapsmark

Man er vel blogger? På vejen op i min families sommerhus, kører man langs en række marker. Rapsmarkerne stod så fint med deres gule farve. Derfor skulle jeg selvfølgelig lige have et billede ude i marken. Jeg havde min hvide blonde bluse på fra ONLY, som jeg er helt vild med. Jeg elsker jo tøj med detaljer som blonder, flæser, perler eller et fint mønster. Jeg har stort set ikke andet for tiden. Blusen kan du finde i ONLYs butikker, og kun i butikkerne, da mærket STUDIO ikke forhandles på nettet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træning under Corona tiden