Sov godt

At blive væltet

Siden jeg kom tilbage i ONLY butikken efter Corona lockdown, er dagligdagen blevet en hel anden. Da butikken flyttede ind i det nye lokale i december måned, kunne vi mærke et lille ryk på kundestrømmen. Så kom Corona, hvor kunderne blev hjemme, og hvor dagene blev meget lange og ensomme i butikken, indtil vi holdt Corona lukket.

Nu er vi kommet ud på den anden side, og jeg har aldrig i mine snart 3 år i ONLY oplevet noget lignende. Hold da op – VI HAR TRAVLT! ONLY Herlev ligger i gågaden og åbnede op igen den 20. april efter at have holdt lukket i en måned. Derefter var vi stort set den eneste åbne ONLY-butik i Storkøbenhavn, så folk strømmede til fra de omkringliggende byer for at købe nyt sommertøj til det skønne vejr.

Jeg blev sendt tilbage på job i midten af maj – mere præcis i uge 20. Lige siden har jeg levet i en boble, hvor stort set alt har handlet om butikken og tøj. Bare kald det en arbejdsskade.

Vi løber så stærkt for at kunne følge med i butikken. Der er kunder hele tiden, der køber masser af sommertøj. Tøjet bliver revet væk, selvom vi får mellem 10-20 kasser nyt tøj hver dag i hverdagene og vi kan dårligt nå at pakke alle kasserne ud i arbejdstiden, da der simpelthen er for travlt med kunder. Det føles som Black Friday hver dag. Min krop kører på adrenalin, når jeg er på arbejde. Vi er stadig kun 1 til 2 på arbejde af gangen, hvilket på ingen måde er nok, men vi bliver også nødt til at holde fri engang i mellem.

Selvom det er hårdt for kroppen at skulle nå tusinde ting på en arbejdsdag, så synes jeg det er vildt fedt. Og min chef og jeg arbejder så godt sammen, så det er et kæmpe plus. I sidste uge mødte min chef og jeg ind kl. 8 om morgenen på min fridag, for at pakke de mange kasser med tøj op, som vi ikke havde nået at pakke op i åbningstiden. Da vi endelig blev færdig ved kl.12-tiden, kom postdamen med 16 nye kasser med tøj. Så kunne man ligesom starte forfra igen. Det er helt vildt. Og det fede ved det hele er, at tøjet kun hænger i butikken i få dage, før det er solgt igen og glade kunder kommer ofte ned i butikken iført deres nye tøj.

Jeg er spændt på, om det bare er en “efter Corona fase” eller om det er den nye virkelighed eller bare sommer i det nye lokale i gågaden, der gør det.

Jeg kan i hvert fald godt mærke forskel på min krop nu efter en arbejdsdag, som er så travl. Ligesom efter en løbetur, så skal jeg slappe af i 30 min før jeg kan gå i bad og slappe af i kroppen. Sådan har jeg det også med arbejdet nu. Når jeg kommer hjem, så skal jeg kigge ud i luften eller sidde og klikke lidt rundt på min mobil i ca. 1 time, før min hjerne orker at begynde på mad eller andre gøremål.

Herlev kører lige nu en støt lokal kampagne. Og om noget, så støtter/køber folk lokalt hos os. Det er vi virkelige glade for og megastolte over, når vi sammenligner os med andre ONLY-butikker. Hvis du også er vild med ONLY tøj, så gå ind og følg os på ONLY Herlev på Instagram, hvor jeg dagligt ligger vores nyheder op. Ofte er tøjet også til at finde i andre ONLY-butikker.

Kan man fornemme jeg elsker mit job? Ps. Jeg arbejder også stadig i SPORTMASTER, det er bare første uge jeg er tilbage på kontoret efter Corona. Derfor har jeg ikke haft så meget at skrive om det endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov godt