Outfit #119 - Kløvermark

Farvel og tak SPORTMASTER

Den 19. maj udgav jeg et indlæg, hvor jeg skrev at jeg var tilbage på job i ONLY. Sammenlagt var jeg hjemsendt 8 uger fra ONLY pga. Corona lockdown, hvilket jeg synes var lang tid, selvom tiden heldigvis gik rigtig hurtigt.

Jeg kom tilbage på mit andet job i SPORTMASTER den 16. juni, efter at have været hjemsendt i 4 måneder. Shit det var lang tid, og der var godt nok sket meget i hele verden i den tid og også for mig.

Læs også: Mine første uge i SPORTMASTER

Jeg elsker SPORTMASTER som brand, virksomhed og arbejdsplads. Jeg elsker den humor og stemning, der altid er på kontoret og når man besøger butikkerne. SPORTMASTER var mit praktiksted, da jeg læste til Designteknolog, men det udviklede sig til et studiejob. Jeg har haft ansvar for e-mails marketing, sociale medier (som jeg styrede alene i over 4 måneder), været med til at lave kataloger og grafikarbejde til sitet, butikkerne og mails. Det er vildt hvor meget jeg har lært, udviklet mig indenfor marketing og fået med i bagagen.

Jeg er super glad for den tillid, jeg har fået af SPORTMASTER og på den tro, som de havde på mig. Det samme gælder alle de søde ord, jeg har fået med på vejen gennem mine 1 år og 7 måneder i SPORTMASTER.

Læs også: Sidste dag i praktik hos SPORTMASTER

Som I nok allerede nu kan regne ud, så stopper jeg i SPORTMASTER. Jeg blev desværre opsagt af SPORTMASTER i sidste uge. Selvom det lyder lidt hårdt, så havde jeg allerede taget beslutningen selv. På grund af besparelser som følge af Corona, er min stilling blevet nedlagt og det samme gælder flere på kontoret. Det er en ærgerlig situation, men for mig har det reelt ingen betydning. Jeg ville alligevel selv have sagt op i løbet af de kommende måneder på grund af studie, eller fordi jeg hellere vil have fuldtidsjob, hvis jeg ikke får studieplads.

Læs også: Jeg har fået endnu et job

Ugen før opsigelsen blev jeg tilbudt en stilling i ONLY på 37 timer, hvilket giver mere mening for mig. Dog havde jeg svært ved at skulle sige op i SPORTMASTER, da jeg holder meget af virksomheden og mine kollegaer. Derfor passede det ret perfekt at opsigelsen kom nu, så jeg ikke selv skulle sige op og dermed have en måneds opsigelse. Nu kan jeg nemlig starte på fuldtid i ONLY med det samme. For selvom jeg har 3 måneders opsigelse i SPORTMASTER, så vælger jeg at sige farvel nu, hvilket giver bedre mening for både SPORTMASTER og mig.

Derfor er det min sidste dag i dag. Dagen hvor jeg skal sige farvel til skønne kollegaer, aflevere min computer og logge af de sociale medier for SPORTMASTER. Det bliver mærkeligt ikke at få hundredvis af notifikationer om dagen, men også lidt rart.

Læs også: 1 år hos SPORTMASTER

Det er lidt vildt hvordan alting falder på plads i min verden. Forhåbentlig kommer jeg ind på studiet efter sommerferien, og får tilpasset min arbejdstid i ONLY til studiet, så vil alt være perfekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #119 - Kløvermark