På det seneste: Studenterfest, fødselsdag, stranden og meget mere

Jeg er blevet optaget!

I torsdags fik jeg en fed mail!

Tillykke – Du er blevet optaget på PBA i Design og Business Communication Design & Media.

Jeg blev så overrasket, for jeg havde slet ikke forventet at få svar på min optagelsesprøve til KEA før til august. Det var tilbage i april måned, at man kunne søge ind på KEA på top-up linjeren via en optagelsesprøve. Til mit held var det midt i Coronatiden, hvor jeg alligevel var hjemme og jeg derfor kunne fokusere mig 100% på opgaven. Af samme årsag besluttede jeg at søge optagelse på to linjer, for at øge mine chancer for at blive optaget på enten Design og Business i “Brand Design” og “Communication Design & Media”. Det betød til gengæld at jeg i 10 dage arbejdede virkelig intensivt på de to optagelsesprøver og udarbejdede to hele koncepter.

Mit første valg var Brand Design, som var den linje, jeg også søgte ind på sidste år. Men optagelsesprøven til Communication Design & Media var helt klart mere mig, og i tråd med meget af det, jeg har arbejdet med de sidste 5 år. Derfor er jeg også super glad for, at jeg er blevet optaget, for der er kun 52 pladser pr. linje og uddannelsen er ret eftertragtet, så der er mange der søger optagelse. De næste 1,5 år skal jeg nu bruge på KEA og læse min bachelor, så jeg bliver helt klar til et spændende job indenfor marketing bagefter.

Læs også: Det samlede overblik over mine KEA indlæg

Sidste år blev jeg jo færdiguddannet Designtekonolog i Marketing & Communication Design på KEA. Jeg søgte også ind på linjen PBA – Brand Design sidste år, men kom som bekendt ikke ind. Derfor valgte jeg at fortsætte mine to jobs i ONLY og i SPORTMASTER, så jeg tilsammen arbejdede fuldtid, med 25 timer i ONLY og 15 timer i SPORTMASTER.

For mig er 2020 mit år! På trods af Corona krise har tingene virkelig flasket sig for mig. Hvis der ikke havde været lockdown havde jeg ikke haft den samme tid til at lave optagelsesprøverne til KEA, og hvem ved om jeg så var kommet ind. Lige inden Corona havde jeg fået ændret min kontrakt med ONLY til 25 timer og fik derfor løn for det under lockdown. Da jeg for nylig blev opsagt hos SPORTMASTER pga. besparelser, så faldt det sammen med, at jeg selv ville have sagt op, da jeg pga. travlhed skulle arbejde fuldtid i ONLY. Nu er jeg kommet ind på KEA, som var et brændende ønske, og jeg kan fortsætte i ONLY med færre timer. Det ser også ud til, at vi kommer på ferie som planlagt, selvom det længe så helt umuligt ud. Jeg skrev tidligere på året et indlæg om at tro på skæbnen, det må man sige stadig gælder. Tror jeg skal til at spille Lotto, haha.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste: Studenterfest, fødselsdag, stranden og meget mere