Tirsdags shopping

Når sommerferien er slut

Tænk at sommerferien kan gå så hurtigt. Jeg føler næsten lige jeg har siddet i flyveren på vej til ferie i Spanien, men i virkeligheden er det allerede 16 dage siden. Lørdag aften kl. 22.45 landede vi igen på dansk jord efter 14 dage i Cómpeta i det sydlige Spanien. Siden har jeg været i gang med at vaske tøj, gøre rent i lejligheden, handle ind og generelt forberede mig til at skulle tilbage på arbejdet igen.

Der er sket lidt på arbejdsfronten siden jeg tog afsted til Spanien. Jeg har nemlig opsagt min stilling i ONLY på 37 timer, da jeg ikke kan arbejde fuldtid og studere samtidig. Jeg håber dog på at få min gamle stilling tilbage som deltid, så jeg ikke skal helt væk fra ONLY endnu.

Tænk det allerede er om 3 uger, jeg skal til at studere igen. Jeg er meget spændt på, hvordan det bliver denne gang, men jeg tror og håber, det bliver bedre end mine første år på KEA. Jeg har i hvert fald planer om igen at skrive om min studietid, da det efterhånden er nogle af mine mest læste indlæg her på bloggen. Jeg har virkelig svaret på mange spørgsmål om KEA, da jeg har fået henvendelser om alt ligefra overvejelser om KEA,  optagelsesprøver, de første par uger med introforløb, 1.-4. semester, diverse valgfag, forventningerne fra lærerne og det sociale, eksamener og hvad man kan efter KEA. Denne gang bliver det dog mere med fokus på top-up’en altså bacheloren, som man kan tage efter de 2 år.

I morgen starter jeg på job igen, da jeg desværre ikke kunne få 3 ugers ferie i streg, ellers skulle jeg have været i sommerhus i denne uge. Lige nu arbejder jeg på at få mine blogindlæg klar fra min ferie, så de kan komme op hurtigst muligt. Indtil da kan I tjekke mine storys på Instagram eller se mere under højdepunkter – Cómpeta, hvor jeg også har lagt dem op.

Jeg håber I er klar på indlæg igen, efter min 2 ugers pause på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags shopping