Outfit 121 - Blomstret badedragt

24 timer i sommerhus

Annonce for Hunkemöller

I lørdags, efter jeg havde lukket butikken, kørte jeg med min far op til vores sommerhus, for at nyde resten af weekenden sammen med min mor, som allerede var deroppe. Jeg havde købt et skaldyrsfad i fiskebutikken, der ligger lige ved siden af mit arbejde i ONLY, som vi skulle have til aftensmad. Dejligt nemt og lækkert. Her får man hummer, krebsehaler, rejer, tunmousse, krabbekød og en masse andet på et fad – klar til at spise med lidt brød og vin.

Om aftenen gik vi ned til vandet og så den smukkeste solnedgang. Himlen var helt orange og fin.

Om søndagen gik vi en tur ned til byen og købte is. Der var rigtig mange mennesker på stranden ved byen. Derfor valgte vi at gå ned og bade på vores “egen” strand tæt på sommerhuset, hvor der ikke var så mange mennesker. Selvom vandet var lidt koldt til at starte med, så kom jeg helt under og var i vandet længe. Det er dog stadig nogle andre vandtemperaturen end poolen i Spanien.

Noget af det hyggelige ved at være i sommerhus er, at man ofte bare går i pyjamas sæt og morgenkåbe. Det er bare så behageligt at man kan slappe af og ikke behøver at skynde sig i tøjet. Som jeg også har skrevet før, så har jeg mine sæt fra Hunkemöller, da de laver de blødeste sæt, som er skønne at have på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit 121 - Blomstret badedragt