Outfit #124 - Blomstret buksedragt

Min sommerferie 2020 – Nerja og Jardin botanico la concepcion

Nerja 

En af dagene i vores ferie i Cómpeta kørte vi en tur til Nerja, og gik en tur langs stranden, selvfølgelig iført mundbind. Turen havde mest til formål at handle ind på tilbagevejen til villaen, da alle de store supermarkeder med gode delikatesseafdelinger, ligger i de lidt større byområder.

Selvom det var højsommer, var der ikke mange mennesker på stranden på grund af manglende turister, som følge af Corona. Trappen fra byen og ned til stranden var ret fin, med alle de fine farver i regnbuens farver.

Jardin botanico la concepcion

I den anden uge af vores ferie besøgte vi den botaniske have – Jardin botanico La Concepcion, som ligger ca. 5 km. udenfor Malaga. Den tropiske have er ca. 160 år gammel og er en skøn grøn oase. Der var kun ganske få besøgende ud over os, men det var også en meget varm dag.

Haven er anlagt i romantisk stil med en masse eksotiske planter fra hele verden og hyggelige områder, der er inddelt i temaer med fx kaktusser, bambus, palmer, regnskov, blomster, små søer med åkander og skildpadder og der er også nogle fine bygninger. På billedet ovenover er det granatæbler, som dog ikke er helt modne endnu. Der var også træer med bananer, citroner og oliven.

Udsigten over Malaga by.

Et af de lidt sjovere steder i parken, var området med kaktusser. Her var der plantet en af hver af alle former for kaktusser – store som små. På skiltene kunne man læse, hvad de forskellige kaktusser hed. Vildt hvor forskellige én planteart kan være.

Nu er jeg selv ret glad for grønne planter, og disse monstera planter var jeg klar til at tage med hjem i kufferten. Wow, de havde de smukkeste blade, der fik mine planter derhjemme til at ligne små babyplanter. De var kæmpestore, hvilket faktisk var kendetegnet for de fleste af planterne i haven. Flere steder følte man, at man gik i en jungle mellem de store planter.

Hvis du er i Malaga, så kan jeg godt anbefale Jardin botanico La Conception. Haven er forskellig afhængig af årstid, der er blandt andet en meget fin allé med blåregn om foråret. Uhh den gad jeg godt se, men det må blive en anden god gang. Haven kan ses på et par timer, og der er også en café, hvor man kan købe mad og drikke, eller picnicområder, hvis man har sin egen mad med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #124 - Blomstret buksedragt