Studiestart på KEA

Outfit #125 – Gul blomstret kjole

Jeg savner helt Spanien når jeg ser tilbage på disse billeder og kigger ud på vejret. Øv noget møgvejr, men hey vi bor jo i Danmark. Denne kjole er perfekt til varmt vejr, men helt sikkert også en kjole jeg vil bruge med et par jeans til, nu hvor vejret har lovet efterårsvejr fremadrettet.

Jeg er vild med kjolens farve gul der gør den glad og mere sommerlig. Det sorte i kjolen gør den er nem at sætte sammen med et par sorte jeans, som jeg helt sikkert kommer til at gøre nu. Kjolen er som altid fra ONLY og lavet af bomuld og derfor mega lækker at have på og ånde i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studiestart på KEA