Outfit #125 - Gul blomstret kjole

Brombærjagt i sommerhushaven

I søndags var jeg et smut oppe i familiens sommerhus med min mor, for at plukke nogle af de mange brombær, der gemmer sig i vores hække deroppe. Det var helt overraskende, hvor mange der var i år. Normalt er det kun mirabelle blommer, der gemmer sig i hækken, men også en del brombær og nødder har jeg fundet ud af.

Efter at have plukket brombær i haven, gik vi en tur ned til havnen for at spise frokost på Adamsens fisk og kigge lidt i butikker. Efter frokosten gik vi en tur ned til vandet og plukkede flere brombær fra buske langs stierne. To bøtter og en skål med brombær blev det til. De skulle selvfølgelig lige smages til en jordbærtærte på terrassen.

På turen langs stranden var der en masse paragliders, der benyttede det gode vejr til en svævetur. Det var ret så underholdende at se på, da der var vildt mange. Selvom man “kun” kan se 5 på billedet, så stod der flere klar til at springe ud over skrænten og svæve langs vandet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #125 - Gul blomstret kjole