Outfit #130 - Lilla pufærme bluse

Serie anbefaling: Emily in Paris

Er du vild med “Sex and the City”, så vil du helt sikkert også elske “Emily in Paris”. For hjernen bag de to serier er altså den samme, nemlig den amerikanske producer og instruktør Darren Star.

“Emily in Paris” handler om en amerikansk kvinde, der flytter til Paris på grund af en jobmulighed. Emily kæmper for at få succes på kontoret og opnå kollegernes anerkendelse.

Emily flytter ind i en lejlighed på 5. sal midt i Paris med udsigt over torvets mange restauranter og pladser. Hun møder hurtigt hendes underbo Gabriel, som arbejder på en af torvets restauranter. Mens Emily prøver at få en hverdag i Paris, søger hun efter kærligheden og nye venskaber. Serien byder på en masse smuk kultur, som Emily deler på hendes Instagram profil, der hurtigt bliver ret populær.

Jeg er kæmpe fan af serien og glæder mig allerede til sæson 2 udkommer. Lige nu kan du finde de første 10 afsnit i sæson 1 på Netflix. Kæmpe anbefaling, selvom nogle sikkert vil mene den er lidt for forudsigelig. Det har jeg intet imod, da historien er sød.

Har du fået set serien, og hvad du synes om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #130 - Lilla pufærme bluse