Outfit #131 - Det perfekte efterårssæt

På tur efter de glemte kæmper

Bakke Top Trine – Hvidovre

I sidste uge var min veninde og jeg på tur, for at finde de sidste to af “De 6 glemte kæmper” på Københavns Vestegn. De øvrige fire har jeg tidligere fundet og skrevet om – her. Min veninde og jeg kan godt lide at lave noget aktivt sammen. Det kan fx være en gåtur på stranden, i skoven, parker, ned ad Strøget eller i Tivoli. Denne gang blev det til troldejagt efter Bakke Top Trine og Sovende Louis.

Bakke Top Trine er egentlig ret nem at finde bag Filmbyen i Hvidovre. Det er nemt at komme til og parkere bilen. Bakke Top Trine sidder på en bakke med udsigt ud over mark og skov med den fineste udsigt. I området kom man også sove i shelter og lave mad over bål. Der er også dyreliv som geder og får, som man kan fodre og klappe. Super fint sted at holde en lille picnic, da der er borde og bænke og hyggeligt for børnefamilier at være.

Læs også: På troldejagt efter de glemte kæmper

Sovende Louis – Rødovre

Sovende Louis var lidt af en drillepind og svær at finde. Min veninde og jeg brugte en GPS for at finde vej. Den ville have vi skulle parkere ved en campingplads, hvilket man ikke måtte. Vi valgte derfor at holde på vejen overfor med fri parkering, og gik derefter ind på campingpladsen. Da vi nåede enden af campingpladsen, kunne man selvfølgelig ikke komme ud på den anden side af hegnet, og vi var derfor nødt til at vende om og gå tilbage. Her fandt vi en sti rundt om campingpladsen, hvor der også var en stor parkeringsplads, som vi kunne have parkeret ved. I øvrigt var vi ikke de eneste der gik denne omvej, fandt vi hurtigt ud af.

Hvis man følger stien til højre for parkeringspladsen og går lidt, så ligger Sovende Louis på den anden bakke, og er pga. af bakkerne ret godt gemt, så også her kan man godt komme lidt på afveje.

Bjarke Cirkelsten – Kongelunden

Bjarke Cirkelsten er nok den trold, jeg har brugt mest tid på at finde. Han er en af de nye trolde, som kunstneren Thomas Dambo har bygget og opført rundt omkring i Danmark. Jeg var sammen med mine forældre en tur i Dragør, og på hjemvejen besluttede vi os for at køre en tur til Kongelunden, for at finde Bjarke Cirkelsten, nu hvor vi var i nærheden. Vi kørte derfor til Kongelunden og gik ad den lange sti gennem skoven ned til vandet, da vi tænkte han måtte være der et sted. Vi kunne selvfølgelig også have hentet et skattekort på kunstnerens hjemmeside, men hvor svært kan det lige være at finde en trold… undervejs så vi mange andre, der lignede at de også var på troldejagt. Efter længere tids søgen, måtte vi give op og google os frem til hans gemmested… Det viste sig så, at vi var i den helt forkerte del af Kongelunden i forhold til troldens placering, og vi måtte tilbage til bilen og køre i den rigtige retning. Her skulle man så lede efter en cirkel af store sten, og ved at følge stenene finder man så Bjarke Cirkelsten godt gemt bag træerne i skoven. Han var svær at finde. Men vi fandt ham!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #131 - Det perfekte efterårssæt