Halloween Tivoli

3 år hos ONLY

Tænk en gang, at der nu er gået tre år siden jeg startede i ONLY. Det var egentlig ikke min mening, at jeg skulle skrive et indlæg for hvert år, jeg har arbejdet der, men der er bare sket utrolig meget det sidste år.

Sidste år skrev jeg, at vi skulle åbne ny butik i december. Det er derfor ved at være et år siden, at butikken rykkede ned fra 1. salen og ud på gågaden lige ved indgangen til Herlev centret. Det er en meget bedre placering, da alle der skal ind i centret, går forbi butikken. Butikken er også blevet mere lys, mere åben og overskuelig. Det kunderne ikke ser er, at butikken faktisk er blevet 10 kvm. mindre. Det er nok mest personalet, der mærker det, da det er vores lagerplads, det er gået udover. Der er også blevet et prøverum mindre, og det er primært det kunderne lægger mærke til. Mange tror butikken er blevet større, da der er højt til loftet og der er kommet nyt lyst inventar i form af hvide stativer og butikken har fået en ny indretning.

Læs også: 1 år hos ONLY

På dette år har jeg også haft en del forskellige stillinger i butikken. Jeg gik fra 8 til 25 timer, så fra 25 til 37 timer og er nu tilbage på 8 timer. I starten arbejdede jeg nemlig også i SPORTMASTER, samtidig med arbejdet i ONLY og mit studie. Jeg blev færdig sidste sommer med studiet og fik derefter 25 timer i ONLY, da jeg stadig arbejdede 15 timer om ugen i SPORTMASTER. Derefter blev jeg tilbudt at få 37 timer i ONLY, hvilket jeg sagde ja til og stoppede samtidig i SPORTMASTER. Nu er jeg startet på studie igen og er tilbage på deltid med 8 timer plus/minus. Det er en løsning, der passer fint til mig, selvom jeg synes det er lidt mærkeligt, ikke at være lige så meget i butikken, som jeg plejer.

Den største forskel på dette år, er selvfølgelig Corona… Pga. Corona lockdown blev jeg hjemsendt i marts. Jeg endte med at være hjemsendt i to måneder og kom først tilbage i maj måned. Det var ret heldigt at jeg lige var blevet fuldtidsansat den 1. marts og derfor kunne få fast løn i den tid jeg var hjemsendt. Det gav mig også mulighed for at bruge mere tid på min optagelsesprøve til uddannelsen på KEA, som jeg også var heldig at komme ind på. Der er kun 32 pladser på uddannelsen, så jeg var lykkelig for at komme ind, selvom jeg næsten ikke turde tro på det.

Læs også: 2 år hos ONLY

Efter Corona lukningen havde vi mega travlt i ONLY. Aldrig har jeg oplevet så travl en hverdag i butikken i Herlev. Om det var det gode vejr, eller at folk ikke havde shoppet / brugt penge på tøj eller simpelthen en form for Corona eftervirkning – ved jeg ikke. Men hold da op, der blev løbet hurtigt. Faktisk måtte vi hente varer fra Frederiksberg og Rødovre for at fylde butikken op med varer. Det var vilde tider.

Nu kører vi lidt mere på normalen igen. Om et års tid, når ombygningen af centret er færdig, så rykker butikken indenfor igen i et endnu større lokale. Nemlig et dobbelt så stort lokale på over 200 kvm, og det glæder mig jeg rigtig meget til at se. Normalt ville jeg have skrevet noget med – det bliver spændende at se, om jeg stadig arbejder der til den tid, men så længe jeg studerer, så er jobbet i ONLY rigtig fint, især når man også har gode og søde kolleger. Det gør en kæmpe forskel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween Tivoli