Outfit #133 - Pift kjolen op

Outfit #134 – Råt efterårslook

Skjorte | Vest (lignede) | Leggings


Et ret så anderledes sæt end hvad normalt plejer at poste her på bloggen. Nogen gange synes jeg der gerne må noget lidt anderledes til. Her har jeg en oversize skjorte på med en vest udover. Det er ret meget moden lige nu og hvad vi sælger en del af i butikken, hvor jeg arbejder.

Til sættet har jeg coated leggings på, som ikke er gennemsigtige og mega behagelig at have på. Normalt når man ikke lige står i solen og får taget billeder, så er de mere mat i farven og ikke så skinnende som på billedet.

Jeg synes selv dette sæt kan noget, da det er lidt mere rocket og råt, end min normalt ret søde og feminine stil. Jeg synes i hvert fald I skulle have inspirationen til sættet. Jeg har linket til tøjet øverst under billederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #133 - Pift kjolen op