Outfit #136 - Smuk strik

På det seneste: Fødselsdag, træning og online undervisning

Jeg kan godt mærke, at der ikke sker så meget spændende for tiden, primært på grund af Corona situationen. Nu hvor jeg næsten kun har undervisning online over teams, så er hverdagen blevet mere kedelig. Jeg føler min computer er skole og når jeg er færdig med dagens skolearbejde, så vil jeg bare gerne kunne lukke min computer og lave noget andet end at sidde foran computeren.

Da jeg arbejdede i SPORTMASTERs marketingsafdeling havde jeg det ikke sådan med min computer. Der var arbejdet også mere grafisk end skriftligt. Her sad jeg også i andre omgivelser og med en anden computer. Når jeg kom hjem, havde jeg ingen problemer med at starte min egen computer op, selvom jeg havde siddet og arbejdet på computer hele dagen.

Selvom jeg ofte har korte skoledage, så føler jeg at min computer er blevet til skole. Så at sætte sig og skrive et blogindlæg, føles ikke så fedt i øjeblikket. Det er som om min hjerne sammenligner det med skole, og er træt af at skrive, når jeg er færdig med dagens undervisning. Jeg tænker ofte på min blog og hvad jeg gerne vil med den. Jeg føler lidt at blogging er ved at udfase, når jeg kigger på hvor mange, der har slettet eller droppet deres blog med tiden. Alle de blogs jeg flugte – er lukket ned. Det synes jeg er synd, da jeg virkelig nød at følge med. Foreløbig lukker jeg ikke min blog ned, jeg har nemlig andre planer med den.

En ting jeg bruger meget tid på i denne Corona tid, er træning. Jeg kan ikke holde ud bare at sidde derhjemme og føle jeg ikke har lavet noget. Selvom jeg har haft online undervisning eller arbejdet på en opgave, så føler jeg ikke det er nok, når jeg ikke har været uden for en dør. Jeg har sat mig for at løbe minimum 10 km om ugen, hvilket bliver til 2-3 løbeture. Derudover har jeg fundet en app med daglige træningsprogrammer, der kan tilpasses mine ønsker til træning. Jeg har valgt at følge to træningsprogrammer, så dobbelt op med træning. Her har jeg fokus på hele kroppen og maven.

En anden træningsform jeg også bruger, er YouTube videoer med Pamela Reif. Hun har en masse virkelig fede videoer med alt fra 10, 20 og 30 min. træning. Du kan bare vælge video efter hvad du ønsker at træne/ have fokus på. Hun laver nye videoer hver uge til YouTube og ligger træningsprogrammer op på hendes Instagram, hvor man så kan vælge niveau afhængig af ens form. Man kan også følge hendes liste over træningsprogrammer, hvis man synes det er en jungle selv at vælge. Jeg brugte hendes videoer meget under Corona lockdown i marts.

Lidt er der dog sket på det seneste. Min lillebror fyldte 20 år den 7. november, hvor vi fejrede ham med brunch og senere skulle vi hjem til min moster og fejre hendes 50 års fødselsdag for den nærmeste familie. I tirsdags havde min far og hans bror fødselsdag og for lige at runde hele familien, så havde min mor fødselsdag i oktober. På grund af Corona har vi ikke holdt så mange fødselsdage, som vi plejer.

Jeg har til gengæld haft behov for at ses med nogle af mine venner, og derfor har jeg været en del ude og spise med veninder i weekenderne. De få weekender, hvor jeg ikke har haft planer, har jeg været sammen med min familie. Ellers er tiden gået med et par Tivoli ture, besøg i Zoo, på troldejagt (de glemte kæmper), lidt shopping, gåture og besøg af veninder og familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #136 - Smuk strik