På det seneste: Fødselsdag, træning og online undervisning

Gaver til hende #4

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26


Jeg fornemmer mange er på udkig efter julegaver omkring Black Friday og Cyber Monday. Samtidigt er der mange der også er i gang med at lave ønskelister til jul. Er du en af dem der enten mangler idéer til julegaveønsker eller skal på udkig efter gaver til hende? Så har jeg fundet en del gaveidéer til hende – mor, søster, veninde, kusine, moster, tante, bedsteforældre eller måske dig selv?

Gaveidéerne kan selvfølgelig bruges hele året rundt, til fx fødselsdagsgave, mors dags gave, konfirmation og meget andet. Jeg har prøvede at finde på så meget der lige var plads til på billedede i forskellige prisklasser og kategorier.

Køkkenudstyr, håndklæder, tasker, sæbe eller dufte til hjemmet, gavekort eller gaveboxe til oplevelser som en biograftur eller en middag, billedbøger fra begivenheder, personers liv og rejser er også en klassiker samt smykker. Der var ikke ligefrem plads til mere på billedet selvom jeg har masser af idéer.

Mangler du flere idéer til gaver eller ønsker, så tjek gerne mine tidligere indlæg med flere gaveidéer ud.
Se listen over GAVER TIL HENDE fra år 2019, 2018 og 2017.

Jeg har selvfølgelig også lavet en liste med gaveidéer til ham.
Se listen over GAVER TIL HAM fra år 2020, 2019, 2018 og 2017.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste: Fødselsdag, træning og online undervisning