Gaver til ham #4

Outfit #137 – Festligt tøj

Juletiden er en hyggelig tid. En tid jeg synes man ofte gør lidt ekstra ud af sig selv, da der normalt ligger lidt flere arrangementer end normalt på året. Jeg er vild med at gøre lidt ekstra ud af mig selv – i forhold til tøj og sko. Derfor har jeg fundet dette lækre outfit frem med lidt glimmer. Selvom det måske er lidt svært at se, så er der både glimmer i den stribet bluse og nederdelen. Det gør at outfittet får lidt liv, så det ikke bare er sort på sort. Super fint outfit til både hverdag og fint brug her til jul.

Tøjet kan kun købes i ONLYs butikker og er noget de lige har fået ind af døren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver til ham #4