Serie anbefaling: Good Trouble

Outfit #138 – Glimmerkjolen

Kjole


December er i fuld gang og julehyggen sniger sig mere og mere ind. En ting jeg elsker mest ved julen og generelt året rundt er glimmer. Især her i julen synes jeg det passer så fint ind med lidt ekstra glimmer. Denne kjole havde jeg på juleaften sidste år i den korte model. I kan se den her, hvis I ikke lige husker den. Sidste år var den også kommet i en lang og kort model, men jeg synes egentlig også den lange kan noget.

Jeg vil i hvert fald lige give lidt inspiration til en kjole man kan bruge juleaften, nytårsaften, til julefrokoster og til festlige anledninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: Good Trouble