Outfit #138 - Glimmerkjolen

Billige juletæer i alle størrelser og masser af julepynt

Siden jeg for nogle år siden opdagede Grønne Hjem i Ballerup, har jeg været et smut forbi hvert år, som regel allerede i slutningen af november. Jeg synes, der er så smukt pyntet op med forskellige temaer og farver. Selvom det i år er en smule mere nedtonet, så synes jeg stadig det er et besøg hver.

Grønne Hjem er et plantecenter, så der er selvfølgelig masser af fine planter og alt hvad du skal bruge til flotte juledekorationer. Derudover er der masser af inspiration til juleborde, dekorationer, juletræspynt og juletemaer med fx nøddeknækkeren eller rensdyr.

Grønne Hjem er også kendt for at sælge billige juletræer. Her kan du købe juletræer i alle størrelser store som små til kun 100 kr. stykket. Jeg husker flere år, hvor min far og jeg har kørt rundt, for at finde det perfekte juletræ. Vi endte oftest med at fælde det selv på en juletræsplantage, for at få et ordentligt træ. Det skal lige siges, at vi ikke altid har været i god tid i forhold til køb af juletræ, så ofte har det først været den 22. eller 23. december. Så selvfølgelig har de flotteste træer været solgt for længst.

Et år endte vi hos Grønne Hjem og kom hjem med et fint træ d. 22. december og til billige penge. Lige siden har vi i god tid købt juletræ der, og haft glæde af træet på mine forældres terrasse, hvor det ser så fint og hyggeligt ud med en lyskæde på.

Det var bare et lille tip til en hyggelig udflugt med familien her i julen, hvis I skal købe juletræ, gran, planter, potteskjulere, dekorationer, julepynt, chokolade mv. Der er masser af inspiration og man bliver let fristet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #138 - Glimmerkjolen