Outfit #139 - Leopard bluse

Jeg nåede at opleve jule Tivoli

Jeg er så glad for at min veninde og jeg tog i jule Tivoli i sidste uge, inden store dele af København lukkede ned, som følge af de seneste Corona restriktioner. Vi kom ved 15 tiden, og altså inden det blev helt mørkt, så vi kunne nå at se haven i både lys og mørke.

Jeg synes Tivoli var så smukt pyntet op i år. Det var virkelig hyggeligt at gå rundt og se alle de fine juledekorationer allevegne, og se hvordan alle juletræer var pyntet forskelligt op. Dette juletræ ovenover var mit yndlingstræ, da jeg synes de små kagemænd var ret fine.

Det var ikke var så mange mennesker, den dag vi var der, så man kunne gå rundt i sit eget tempo. Sidst min veninde og jeg var i Tivoli var til Halloween, hvor der var fyldt med mennesker og kø til alt. Denne gang kunne vi nemt og hurtigt bestille en kop varm kakao, kaffe og gløgg uden kø. Måske skyldes det, at vi havde valgt en noget kold og blæsende dag, hvor det også begyndte at sne. På et tidspunkt sneede det ret meget, så vi begge blev hvide, selvom det forsvandt hurtigt igen. Men super hyggeligt og julet.

Egentlig havde jeg planlagt en tur mere i Tivoli sammen med min mor, så vi også kunne juleshoppe lidt. Det plejer vi, samtidig med at vi plejer at se de fine og hyggelige julemarkeder rundt omkring i København. Men ingenting er jo som det plejer i år, så sådan bliver det ikke. Til gengæld fik jeg set juleudsmykningen hos La Glace. Der står normalt så mange mennesker udenfor, at det næsten er umuligt at komme hen og se vinduet og slet ikke at få et billede af det.

Beklager min iPhone billeder er i mindre god kvalitet, men det var lige hvad jeg havde med på farten. På mit nederste billede kan man fornemme at det sneede.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #139 - Leopard bluse