KEA - Design & Business - 5. semester

Min juleaften 2020

Sikke et år, der snart er gået, og sikke mange regler for en juleaften. Heldigvis blev det en hyggelig juleaften. Jeg har ellers manglet lidt af min sædvanlige julestemning. Blandt andet at shoppe julegaver i København, se de forskellige julemarkeder og juleudsmykninger, Luciaoptoget i Københavns kanaler den 13. december og ikke mindst Jul i Tivoli, som jeg plejer at besøge flere gange op til jul. Heldigvis nåede jeg i Tivoli ugen inden de lukkede ned pga. Corona, men ville ønske jeg havde haft mulighed for at besøge den smukke juleudsmykkede have flere gange. Jeg var på arbejde i weekenden og tirsdag op til juleaften, da den butik jeg arbejder i, ikke ligger i et storcenter, og dermed ikke skulle holde lukket. Nøj, hvor vi kunne mærke, vi var en af de få åbne butikker. Kunderne strømmede til for at få købt de sidste julegaver. Heldigvis har folk været gode til at sprede sig ud over hele åbningstiden, og vi havde et godt flow af kunder i butikken hele dagen. Det gjorde at vi havde tid til at hjælpe alle kunderne og pakke gaverne ind. Jeg nåede på 3 dage at pakke over 200 julegaver ind i butikken, så på den måde er jeg glad for at julen er overstået for i år.I år holdt jeg jul hjemme hos mine forældre sammen med min mors søster, hendes kæreste, min fætter og kusine. Så 8 mennesker i alt og helt corona venligt. Vi skifter lidt i mellem hvert andet år at være 8 eller 12 personer, alt efter om min mors storesøster også holder jul med os eller hendes mand side. Så på den måde var alt som det plejer. Vi havde en dejlig juleaften med hygge og lækker mad. Jeg er jo ikke til and og flæskesteg, så jeg fik lækker sushi i stedet. Jeg fik sørme også mandlen i risalamanden, og helt uden snyd.
Jeg håber også I alle havde en dejlig jul med jeres nærmeste i denne Corona tid, og at I har fået jeres ønsker opfyldt og ikke mindst fik spist en masse lækker mad.

Rigtig god jul og meget snart godt nytår – Lad 2021 blive året, hvor vi får vores normale hverdag igen, for vi har alle så meget at indhente efter et år fyldt med Corona restriktioner og nedlukninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEA - Design & Business - 5. semester