Ting jeg glæder mig til i år 2021

Opdatering på corona lockdown: Eksamener, “læseferie” og serier

Kan I holde Corona tiden ud? Jeg synes godt nok jeg kæmper for tiden. Jeg er træt af at kigge ind i mine fire vægge og i en skærm hele tiden. Jeg har siden midt december måned haft læseferie, hvor jeg har haft en mundtlig eksamen i starten af januar og i sidste uge haft min skriftlige eksamen. For at være ærlig, så har hverken den ene eller den anden eksamen taget særlig meget af min tid, da jeg har arbejdet meget struktureret. Det vil sige, at jeg næsten har haft 1,5 måned uden rigtig at foretage mig noget spændende. Selvfølgelig var jul og nytår hyggelig, men det var ikke helt det samme, når man ikke kunne ses til julefrokoster mv. Jeg har stort set kun set en veninde og min familie hele januar måned for at begrænse min omgangskreds til de helt nære.

Jeg arbejder som de fleste nok ved i en tøjbutik, som holder lukket, hvilket betyder jeg er hjemsendt uden løn. Ikke det fedeste efter en december måned… Jeg ved ligesom alle andre i detailhandlen ikke hvornår, jeg kan komme på arbejde igen. Jeg savner virkelig meget mine kollegaer og arbejdet i butikken. Der kunne jeg smalltalke hele dagen med kunderne samtidig med, at jeg hjalp dem med at shoppe tøj. Og når vi snakker om tøj, så har jeg ikke shoppet tøj siden december, hvor butikkerne lukkede. Det må vist være rekord, men jeg lever stort set også i det samme tøj. Synes lige jeg når at vaske tøj og lægge det på plads, før jeg vasker det samme tøj igen.

Hurra for et fedt liv… Haha, jeg glæder mig til at tage mit pænere tøj i brug igen, når hverdagen forhåbentlig vender tilbage. Lige for tiden går mine dage med at få trænet, som jeg har holdt fast i at gøre ca. hver anden dag. Jeg løber stadig en del og laver hjemmetræning. Derudover står jeg ofte i køkkenet og prøver nye retter og opskrifter. Jeg er vild med at lave mad og retter på sundere måder, fx spiser jeg rigtig mange bananvafler for tiden lavet på havregryn og uden sukker og smør. De er rigtig gode og mættende til morgenmad eller frokost. Derudover bager jeg også en del, så går der tid med det, og jeg kan fryse noget ned i fryseren til en kedelig dag, hvor jeg måske har lyst til en kanelsnegl eller gulerodsbolle.

Mest af alt går mine dage med at se serier. Jeg har genset så mange af mine yndlingsserier og nye serier, at jeg nu mangler serier eller film at se. Netflix må godt skynde sig at lave nogle flere gode serier. Sig gerne til hvis du har et bud på gode serier, eller hvis jeg skal skrive flere serie anbefalinger. Ellers har jeg allerede skrevet en del serie anbefalinger her, hvis du også mangler inspiration til en god serie.

Højdepunktet i januar, er helt klart VM i herrehåndbold 2021. Jeg har set hver en kæmp og sidder klistret til skærmen når de spiller og eksperterne både før og efter kampen snakker. Indtil videre går det jo strålende for Danmark, men nu har de heller ikke haft den store konkurrence af modstander. Jeg er mere spændt på i aften og resten af weekenden, om de kan forsvare deres verdensmestre titel og hive guldet med hjem til Danmark. Jeg tror på dem! De er et super godt hold og nu også med verdens bedste spiller anno 2019 på holdet eller retter sagt som målmand.

I weekenderne tager jeg hjem til mine forældre, hvor vi får noget godt at spise. Ellers er jeg sammen med min veninde, når det passer ind. Vi forkælede os selv med en omgang sushi her den anden dag. Vi går også rigtig mange ture på Amager og i området hvor jeg bor. Jeg tror vi bliver nødt til at se det hele fra den lyse side. Dog har jeg stadig en uges “ferie”, før 6. semester starter, og online undervisninger begynder igen. Så jeg må tænke kreativt i denne uge og måske prøve at nyde den lidt mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg glæder mig til i år 2021