Is under fødderne

Copenhagen Light Festival 2021

I sidste weekend var jeg med min veninde inde og se København lysfestival. Min veninde og jeg er ofte ret kulturelle, når vi er sammen, så det var oplagt at tage en tur rundt i København og se de forskellige lysværker. Vi havde begge downloadet app’en “Indenfor 10 min” som er Copenhagen light festival app, hvor man kan se og læse om de forskellige værker. Vi brugte app’en til at se hvor de mange værker var og hvilken rute vi skulle gå, for at se mest muligt.

Vi endte lidt over det hele ved egentlig bare at gå langs vandet og lidt ind mod Strøget. Jeg synes det var en ret fin og hyggelig oplevelse med de mange lys installationer rundt omkring i København. Især i denne tid, hvor man næsten kun kan mødes udenfor og det stadig er mørkt om aftenen.

Hvis du ikke har været inde og se København lysfestival endnu, så synes jeg bestemt du skal gøre det, det giver både liv og lys i mørket.

Installationerne er tændt hver dag kl. 17.00 – 22.30 frem til den 27. februar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is under fødderne