Optagelsesprøven til Design og Business - Brand Design

Serie anbefaling: Fate: The Winx Saga

Fate: The Winx Saga handler om fem unge feer på vej til at blive voksne, som går på Alfea, en magisk kostskole i den anden verden. Her må de lære at beherske deres magiske kræfter, mens de samtidig skal manøvrere rundt i kærlighed, rivalisering og de monstre, der truer selve deres eksistens.

Man følger hovedpersonen Bloom som er en speciel fe, der har magiske evner som man ikke har set magen til i århundrede. Efter en ulykke i eget hjem, bliver Bloom headhuntet til den magiske kosteskole Alfea, hvor hun sammen med sine klassekammerater skal lære og styre sin magi på bedstevis.

Den populære pige på skolen låner sin magiske ring til Bloom, som er et familie arvestykke. Ringen giver adgang til en bygning, der er en mellemvej mellem den magiske verden og den virkelige verden. Her kan Bloom hurtigt besøge hendes familie, uden at skulle bruge tid på transport. Dog er mellemvejen ikke ufarlig. Her lever “de brande” (monster), som kun er ude på en ting… at dræbe. Ved ringens hjælp holder den døren mellem den magiske og den virkelige verden lukket, så “de brande” ikke kan komme ind i nogen af verdenerne. Dog er Bloom ikke opmærksom på “de brande” findes og får et chok, så hun mister ringen til “de brande”.

Hvad gør man som den nyeste elev på skolen, når man ikke kan styre sine kræfter endnu og allerede har skabt kaos og frygt i den magiske verden? Hvor stor en konsekvens vil “de brande” få for skolen og de forskellige verdener?

Indtil videre er sæson 1 lavet og ligger på Netflix. Den består af 6 afsnit på 50 min og en sæson 2 er på vej.

Helt klart en (u)hyggelig serie at se, som jeg kan anbefale. Se traileren herunder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optagelsesprøven til Design og Business - Brand Design