Serie anbefaling: Fate: The Winx Saga

De glemte kæmper på Amager og Nordhavn

Suttetrolden Sanka – Amager – Remiseparken

Troldejagten er efterhånden blevet et hyggeligt udflugtsmål for min veninde og jeg. Min veninde bor på Amager, tæt på Remiseparken, hvor man finde suttetrolden Sanka. Trolden bor på bondegården i Remiseparken, som er en kæmpe legeplads med en masse forskellige aktiviteter og ikke mindst dyr som ponyer, geder og høns, som man kan besøge. Et super hyggeligt område, hvor man også kan finde suttetrolden. Her kan små børn komme og aflevere deres sutter ved at smide dem i spanden eller hænge dem op med de andre sutter, som Sanka er ved at spise. En ret fin trold i et børnevenligt område på Amager.

Læs også om: Teddy Venlig, Thomas på Bjerget, Lille Tilde & Oscar under broen


Kaptajn Nalle – Nordhavn

Den seneste kæmpe jeg har besøgt sammen med min veninde, er Kaptajn Nalle ude i Nordhavn. Af alle de glemte kæmper jeg har set, så er Kaptajn Nalle nok den trold, der stod længst væk fra alting blandt betonhuse og container. Jeg synes ofte troldene står nogle hyggelige og smukke steder, der er sjove at besøge. Det kunne man ikke ligefrem sige om det område, da jeg synes der mangler noget mere natur og så er der temmelig rodet.

Hvis man vil finde Kaptajn Nalle, så kan man google efter Kaptajn Nalle parkering, så viser GPS’en frem til den STORE parkeringsplads lige ved siden af. Man skal dog lige finde stien langs hegnet for at komme frem til den.

Kaptajn Nalle står i Nordhavn og trækker et lille skib efter sig. Egentlig en ret fin trold.

Læs også om: Bakke Top Trine, Sovende Louis & Bjarke Cirkelsten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: Fate: The Winx Saga