Opdatering på mine planter i lejligheden

Det kan du lave i påsken

Påsken står for døren og måske er du en af de heldige, der allerede har påskeferie og mangler nogle idéer til, hvad man kan lave? Så er du kommet til det rette indlæg. Her kommer jeg med nogle idéer til påskeaktiviteter med familien, vennerne, kæresten eller bare alene.

Besøg Tivoli, Bakken eller Zoologiskhave
Efter en lang Corona nedlukning er det endelig blevet muligt igen at besøge vores skønne forlystelsesparker og zoologiskhave. Særligt Tivoli har gjort klar til påske med masser af blomster og farverige påskeæg. Både Tivoli, Bakken og Zoologiskhave er udendørs fornøjelser for alle aldre, så det er bare om at støtte op. I Tivoli skal der reserveres plads på forhånd. Husk at der i øjeblikket er krav om dokumentation for negativ coronatest.

Påskefrokost med familien eller vennerne
En klassiker i påsken er selvfølgelig påskefrokosterne, og det er fristende at se familie og venner. Det er selvfølgelig stadig vigtigt at passe på med at se for mange mennesker, og en coronatest på forhånd bør være et must.

Bestil en krea påske kasse
Hvis du alligevel skal holde påskefrokost, så bestil Påske Krea Boxen 2021 fra Party In A Box. Her får du fine kreative løsninger til bordpynten, som du selv skal lave. Du får mulighed for at hygge dig kreativt inden påskefrokosten og sætte et personligt præg på din bordpynt.

Bag
Hvem kan ikke lide hjemmebag? Det er altid hyggeligt at bage kage eller blive inviteret på hjemmebag af familien eller vennerne. Der findes efterhånden en masse hjemmesider og opskrifter på nettet af påskekager, flødeboller, chokolade mm. Det kan også være du kunne overraske en kær med et hjemmelavet påskeæg?

Læs en bog eller se en spændende serie – slap af
Ferie kan give tid til fordybelse. Enten via en god bog /lydbog eller en spændende serie. Det er altid rart at komme ned i gear efter en lang periode på arbejdet eller skolen. Hvis du mangler spændende serier, så tjek mine serie anbefalinger ud her.

Tag i sommerhus
At tage nogle dage i sommerhus kan være et skønt pust væk fra de vante omgivelser. Det kan også give mulighed for at besøge en ny by, gå nogle gode ture, måske komme lidt ud til vandet eller bare hygge med familie/venner med god mad og spil.

Shopping tur
Selvom centrene stadig ikke har åben, så er der stadig mulighed for at shoppe. Strøgbutikkerne har åbent igen og har hårdt brug for at du støtter dem, så hvad med at købe lækkert nyt tøj, sko, skønhedsprodukter eller nye ting til din bolig? Nogle af butikkerne i storecentrene holder bagindgangssalg. Dvs. at du kan komme ind gennem bagdøren til butikken og shoppe på normalvis. Tjek om det er en mulighed på butikkens sociale medier.

Spist ude hjemme
Selvom det stadig ikke er muligt at komme ud og spise på en restaurant, så er der masser af gode take away muligheder på restauranterne. Det er både lækkert og nemt, og samtidig støtter du de hårdt ramte restauranter. Husk at du allerede nu kan bestille bord til genåbningen af restauranterne.

Tag på troldejagt efter de glemte kæmper
En ting jeg har hygget mig med i Corona tiden, har været at tage på troldejagt med familien eller min veninde. Det er både en sjov og hyggelig måde at komme mere ud i naturen. Det er en skattejagt for store og små. Hvis du mangler inspiration til at finde de forskellige trolde, så har jeg skrevet flere indlæg, hvor jeg beskriver hvor troldene befinder sig, og om de er svære eller nemme at finde. Nogle af dem snyder GPS’en i forkert retning på grund af hegn og parkeringspladser. Teddy venlig, Thomas på bjerget, Lille Tilde, Oscar under broen, Bakke top Trine, Sovende Louis, Bjarke cirkelsten og Suttetrolden Sanka og Kaptajn Nalle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på mine planter i lejligheden