Det kan du lave i påsken

Forårstegn med krokus i Frederiksberg have

Indeholder reklame

Sikke en solrig og lun dag vi havde i onsdags. Jeg havde for første gang i år min forårsjakke på og sneakers. Jeg nød det gode vejr med at cykle til Frederiksberg og gå en tur i Frederiksberg have og Søndermarken med podcast i ørene.

Lige nu er Frederiksberg have så fin med alle de farverige krokus og forårsblomster. Jeg har som bekendt et eller andet med blomster og planter, en interesse som jeg helt klart har arvet fra min mor. Hvis I bor i nærheden af Frederiksberg, så er haven bestemt et besøg værd, hvis I vil se de flotte krokus, der står så fint nu.

Da jeg har årskort til Zoologisk have, så gik jeg også et smut i Zoo og så dyrene, der lå og nød solen.

En skøn onsdag med en gå tur på 12 km blandt blomster og dyr og masser af solskin.

Webshoppen https://gellak.dk udbyder et stort udvalg af gellak

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan du lave i påsken