Forårstegn med krokus i Frederiksberg have

Bloggen fylder 6 år!

Endnu et år er gået og bloggen fylder i dag 6 år. Det er lidt af en milepæl at have nået. Når jeg ser tilbage på de blogs jeg fulgte, da jeg startede med at blogge, så blogger stort set ingen af dem mere, og dem der gør, ligger måske 1-3 indlæg ud om året, så om det tæller ved jeg ikke. Det er som om Instagram har taget lidt over på det punkt. Måske fordi det er mere personligt og er hurtigere at opdatere, end at skrive et langt blogindlæg. Det ved jeg heller ikke helt. Jeg kan i hvert fald godt lide bloggens format og sætter pris på, at man stadig kan skrive lidt mere på en blog end en Instagram caption.

Jeg har skrevet mange indlæg, som både ville være for lange og ikke passe ind i formatet på Instagram. Derfor fortsætter jeg med at blogge, indtil jeg ikke synes det er sjovt mere, ikke har tid eller ikke har mere på hjerte.

Det seneste år har virkelig sat mig på prøve i forhold til at tænke kreativt. Nedlukningen af Danmark som følge af Corona pandemien og de mange restriktioner har betydet, at det ikke altid har været lige nemt at finde på ting at skrive om. Mest fordi det er begrænset, hvad man kan lave i disse tider. Det der måske har reddet mig det seneste år, er at jeg startede på studie igen og også har kunne skrive lidt om mine jobs, som selvfølgelig også blev påvirket af Corona.

Bloggen har også fået en stor oprydning af gamle indlæg, der ikke var brugbare mere. Det var for eksempel gamle indlæg med rabatkoder, som ikke kunne bruges mere. Tror jeg endte med at slette omkring 50-75 indlæg af forskellige typer. Til gengæld har jeg lavet nye kategorier til mange indlæg, så det er nemmere at finde et tidligere indlæg, hvis det er en bestemt kategori af indlæg, man leder efter. Det håber jeg kan hjælpe nogle af jer.

Jeg er i hvert fald glad for, at jeg kan hjælpe og inspirere andre med mine indlæg. Jeg bliver så glad, når I skriver til mig, at et indlæg har hjulpet jer. Specielt mine mange KEA indlæg om optagelsesprøven, hvor flere har spørgsmål eller er lidt nervøse for, hvad den kræver.
Stor tak til jer, som stadigvæk følger med på min blog. Jeg fortsætter med at blogge endnu.

Læs også de forrige fødselsdage: Bloggen har 5 års jubilæumBloggen fylder 4 år!Bloggen fylder 3 år!Bloggen fylder 2 år! og Bloggen fylder 1 år!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårstegn med krokus i Frederiksberg have