Bloggen fylder 6 år!

Påske i Tivoli 2021

Nåede du en tur forbi Tivoli i påsken? Påske i Tivoli var nemlig kun åbent i 10 dage omkring påske. Jeg var forbi Tivoli i lørdags med min mor for at se den fine udsmykning og blomster i Haven. Der var ikke vildt mange mennesker, hvilket var meget rart i disse corona tider.

Selvom Tivoli var pyntet op til påske, så virkede det lidt mere nedtonet end tidligere år, hvilket er forståeligt, når der er færre besøgende som følge af Corona restriktioner. Man skal reservere sit ankomsttidspunkt på forhånd og fremvise negativ Covid-19 test, der er max 72 timer gammel.

Tivolis sommersæson starter den 9. april, men der er kun åbent fredag, lørdag og søndag. Selvom åbningstiden er begrænset er jeg glad for at Tivoli har åbent igen. Min veninde og jeg synes det er hyggeligt at gå en tur igennem haven og drikke en kop kaffe og få snakket. Så det glæder jeg mig til at kunne gøre igen til sommer, selvom det ikke bliver helt så spontant som tidligere.

Vi var også et kort smut forbi Strøget efter vores tur i Tivoli i lørdags. Vi var dog kun inde i få butikker, da der simpelthen var alt for mange mennesker over alt og lange køer foran nogle af butikkerne.

Nok om Corona. Hvis du ikke nåede at besøge Tivoli i påsken, så er der lidt stemningsbilleder fra i lørdags, hvor vejret heldigvis var godt med blå himmel og sol.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 6 år!