Forårs sneakers

Outfit #140 – Kirsebærallén

Endelig er de smukke kirsebærtræer på Bispebjerg kirkegård sprunget ud. Der er simpelthen så smukt derinde på denne tid, hvor alle træerne står i blomst. Sidste år var kirsebæralléen desværre spærret af på grund af Corona situationen, så jeg havde set frem til et besøg i år. Jeg var forbi sammen med min mor, da vi begge er vilde med blomster og de fine lyserøde træer. Vi var derinde tirsdag aften, hvor vejret var mega lækkert.Der var indført ensretning af nogle af stierne på kirkegården og man stod i kø for at komme ind, men det oplevede vi faktisk som en fordel, for så var det begrænset, hvor mange folk, der blev lukket ind samtidig. Derudover var der indført et nyt gå-klik-gå-koncept, som betød at man kunne tage et par billeder og så gå videre, så der ikke opstod for store forsamlinger. Der gjorde, at det i år var muligt at få taget et billede uden alt for mange mennesker i baggrunden. Det har jeg ikke kunne tidligere år, hvor der plejer at være fyldt med mennesker i baggrunden og hvor alle mulige farver skriger på hele billedet.Alt mit tøj er fra ONLY og noget der er i butikkerne nu. Blusen kan ikke købes online, da den er fra STUDIO og det er et mærke der kun forhandles i butikkerne.

Har du også været forbi kirsebæralléen? Ellers vil jeg anbefale en tur forbi i weekenden mens træerne stadig blomstrer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs sneakers