Tilbage på job og afsluttende eksamener

Forårsfund #1 – By IC

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Jeg er begyndt at kigge efter nye forårs – og sommerkjoler til de varmer dage, som vi forhåbentligt snart får for alvor. Jeg tænker jeg vil lave en lille serie med forårsfund af tøj. I dag har jeg fundet nogle fine kjoler fra By IC, som jeg synes altid har så mange fine kjoler om sommeren, især deres egne kollektioner med fine styles og print. Jeg har udvalgt nogle af de kjoler og styles, som jeg selv godt ville have i min garderobe.

Hvilken style mangler du mest i din garderobe?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på job og afsluttende eksamener