Forårsfund #1 - By IC

Outfit #141 – Gul cardigan

Lignende bluse | lignende cardigan | lignende bukser


Jeg er vild med outfits med farver og dette er ikke en undtagelse. Jeg fandt over denne cardigan med den fineste gule farve og måtte eje den. Jeg bruger den primært til at pifte et outfit op med lidt farve, da jeg stort set kun har bukser i basic farver som sort, hvid, grå, grøn og blå. Derfor kan jeg godt lide, når der er skrald på farven, når det gælder bluser eller kjoler.

Jeg synes lige I skulle se mit outfit fra en tur i Zoo og derefter en gåtur i Frederiksberg Have.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfund #1 - By IC