Det bedste jeg ved at spise til hverdag

Forårsfund #2 – Lykke by Lykke

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Sikke en omgang trist vejr vi har, der er ikke meget forår eller sommer i luften… Heldigvis er sommeren snart over os, og vi må vel få en ordentlig omgang varme efter alt det kedelige vejr. Jeg venter bare på at solen og varmen kommer frem, så jeg hurtigst muligt kan hoppe i mine sommerkjoler og smide mine striktrøjer. Selvom jeg har masser af tøj, så mangler jeg inspiration til at bruge mit efterårs/vintertøj da jeg føler jeg har brugt det længe nok og bare gerne vil bruge mit sommertøj nu.

Jeg har allerede fået købt mig flere nye sommerkjoler i smukke farver og mønstre og glæder mig til at bruge dem. Jeg har fundet lidt inspiration til flere fine sommerkjoler i smukke farver fra Lykke By Lykke. Jeg håber I kan drømme jer til lidt sol ved at shoppe lidt sommerligt. Så må vi krydse fingre for vejret snart vender igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste jeg ved at spise til hverdag