Her skal jeg i praktik efter sommerferien

Årets feriedestination sydpå

‏Reklame for Hunkemöller

Nu er der ikke længe til, at jeg har sommerferie fra studiet, og kan nyde nogle måneder uden opgaveskrivning, undervisning og eksamener. Når jeg kommer tilbage på studiet igen, så venter der 10 ugers praktik samt praktikeksamen og min bacheloropgave, før jeg kan kalde mig færdiguddannet i Design & Business – Communication Design & Media.

I disse dage er vi ved at planlægge sommerferien. Nu hvor det igen er muligt at rejse udenlandsk, har vi besluttet at ferien skal nydes i Italien, hvor vi har lejet en feriebolig i Toscana. De seneste to år har jeg været i Spanien, og årene før det, var jeg med familien på vilde rejser til New York og Bali. Italien er og bliver mine forældres – især fars, yndlings destination, når det kommer til rejser. Jeg har besøgt Italien mange gange som barn, og husker især den flotte udsigt over de smukke vinmarker og bjerge. Derudover kan jeg finde vej til præcis de isbutikker, vi har besøgt en til flere gange i de forskellige byer i Toscana. En af de ting, jeg glæder mig til, og som jeg ikke kunne som barn, er at smage vin på de forskellige vingårde, som vi plejer at besøge i Toscana. Selvom mine smagsløg stadig ikke er vild med rødvin, så er jeg ret vild med hvidvin, rosé og ikke mindst bobler.

En anden ting, jeg glæder mig til denne sommer, er at skulle bade i poolen til boligen i Italien og også på Amager Strand med vennerne. Jeg køber hvert år minimum en ny bikini eller badedragt. Jeg synes altid Hunkemöller har nogle smukke bikinier til enhver kropsform og i de fineste print til sommeren. Det er jo lige om lidt, vi skal hoppe i vandet og have fundet årets badetøj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her skal jeg i praktik efter sommerferien