Hobbitten i Ulvedalene

Et genbesøg til Nivågårds rhododendronpark

Man skal ikke bruge mange kig, for at finde ud af, at jeg elsker blomster og smukke omgivelser. Nivågårds Park er på ingen måde en undtagelse. Jeg besøgte parken første gang sidste år sammen med mine forældre og efter det besøg, var vi alle enige om, at der ville vi gerne tilbage til næste år. Det der er med rhododendroner er, at de kun blomstrer i ganske kort tid. Så det er lige med at finde ud af hvilken dag, det er bedst at besøge parken, så ikke alle blomsterne er afblomstret.

Nu er jeg kæmpe SoMe nørd, og jeg har lært mig selv og min familie et lille trick. Man kan nemlig bare gå ind på #nivågård eller placeringen Nivågård, så kan man se, hvad andre har lagt op af billeder og videoer, og derved hurtigt finde ud af hvordan blomsterne og parken ser ud dag for dag. Det er mega smart. Det trick bruger jeg også i maj, når kirsebærtræerne springer ud på Bispebjerg kirkegård.

I år havde mine forældre pakket en lille taske med iskaffe og træstammer. Der er nemlig borde og bænke derinde, så mange nyder også en lille picnic i parken. Det er så fint og smukt derinde, og et hyggeligt sted for alle, specielt når hele parken blomstrer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hobbitten i Ulvedalene