Ligurien - Den italienske riviera

Outfit #142 – Beige sæt

Lignende top | Lignende shorts | Sandler


Selvom vejret ikke ligefrem stråler af sommer for tiden, skal I ikke snydes for links på mine sommeroutfit fra min ferie i Italien denne sommer. Jeg kom hjem for 2 uger siden, og har haft så travlt med en masse arbejde, at bloggen ikke ligefrem har stået øverst på listen over prioriteringer, selvom jeg har en masse idéer og materiale klar.

Her er jeg hoppet i mit outfit fra ONLY, bestående af en top og et par shorts begge i beige. Jeg har fundet links under billedet af et lignende sæt, da tøjet kun kan købes i butikkerne, hvilket det stadig kan, hvis du er interesseret. Begge items er i bomuld og lækkert at have på, samtidig med det er behageligt og åndbart. Både shorts og top kan sagtens bruges til mange andre sæt, hvis man gerne vil have lidt mere farve på ens outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligurien - Den italienske riviera