Outfit #146 - Leopard nederdel

Min første uge i Secondly

I mandags tog jeg hul på mit sidste og 7. semester på KEA i min uddannelse i Design & Business. Jeg er i denne uge startet praktik hos Secondly, som er en nystartet virksomhed, der har været i gang i et år. Secondly er en app, hvor fashion secondhand butikker kan lægge deres varer op, så du som forbruger kan købe secondhand direkte hjemmefra sofaen. Du behøver hverken at krydse broer eller tage ind til nærmeste by, for at finde de lækre kvalitetsbrand secondhand. Du søger eller kigger blot i appen Secondly og shopper varerne direkte hjem til døren. Appen kan også sammenlignes med ‘Just Eat’. Det er nemlig kun butikker, der lægger varer ud og ikke privatpersoner, som på Tise, Marketplace eller Trendsales. På den måde sikrer man kvalitet og god service.

Ugen har budt på markedsanalyse af Secondly og deres konkurrenter. Der er blevet opbygget nye systemer for den nye SoMe strategi, og fundet på en masse nye spændende idéer, som jeg glæder mig til at arbejde videre med og gøre til virkelighed. Det fede ved at arbejde i en nystartet iværksætter virksomhed er, at man har en stor frihed til at prøve nye idéer af, og finde ud af, hvad der virker. Da jeg arbejdede i SPORTMASTER, var det jo med et brand alle i Danmark kendte, så det var nemt at forholde sig til og komme ud med budskabet. Med Secondly skal konceptet og virksomheden hele tiden forklares, og inspirere folk til at købe mere genbrug. Secondly har ingen produkter selv, udover deres app. Så det er også en ny måde at tænke content på, da man jo ikke lige tager et billede.

Jeg glæder mig til at se, hvor langt jeg kan hjælpe Secondly på de 10 uger, jeg er i praktik hos dem. Jeg passer super fint ind i det lille team af medarbejdere. Så det er fedt og hyggeligt at være på arbejde, og kunne hjælpe hinanden.

Jeg synes helt klart, at du skal downloade Secondly og tjekke appen ud. De har en masse fedt tøj, tasker og accessories til gode priser. Det hjælper både miljøet at købe genbrug, også sparer du en del penge i længden. Win Win. Fortæl gerne, hvad du synes om appen eller om du måske allerede kender til den, og har købt varer igennem den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #146 - Leopard nederdel