Outfit #147 - Sort flæsekjole

Have og blomsterfestival i Tivoli

I denne uge og frem til på søndag holder Tivoli have og blomsterfestival. Her kan man se blomsterskulpturer kreeret af den internationalt berømte blomsterkunstner, Nicolai Bergmann og kunstneren Stine Heilmann.

Jeg var i mandags forbi Tivoli, sammen med min blomsterglade mor for at se de fine blomsterskulpturer. Vi er især glade for hortensiaer og georginer i min familie, hvilket der var masser af inde i Tivoli.

Tivoli er pyntet fint op med blomster, og stråler af sommer med dette fanstatiske vejr vi har i disse dage. Der er mulighed for at spille kongespil og stigegolf på plænen ved scenen, som gør det ekstra hyggeligt at tage familien eller vennerne med ind.

Tivoli har også arrangeret en masse workshops for dem, der vil have fingrene i jorden eller lave smukke blomsterdekorationer.

Jeg har samlet lidt stemningsbilleder fra et blomstrende Tivoli.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #147 - Sort flæsekjole