27 overgangsjakker til efteråret

Kom til tøjmarked og shop mit tøj

Sæt kryds i kalenderen allerede på lørdag d. 18. september kl. 13-17, hvor der er tøjmarked på Gråbrødretorv i Indre København. Der vil være masser af mulighed for at shoppe lækre secondhand og upcycle items, som sko, tøj, tasker og accessories fra Københavns vintage, secondhand og upcycle forhandlere.

Jeg er så heldig at have en stand til tøjmarkedet, hvor jeg vil sælge ud af mit tøj. Der vil være jakker, veste, hverdag- og festkjoler, bluser, strik, skjorter, nederdele, smykker og masser af lækre ting, fra blandt andet mærker som ONLY, Vero Moda, Sand Copenhagen, inWear og andre velkendte brands.

Priserne kommer til at ligge fra 50 kr. på den del af tøjet og helt ned til 20 kr. for mange af smykkerne. Så der er god mulighed for at shoppe ny garderobe og give tøj nyt liv.

Til tøjmarkedet kommer Lærke Bentsen også samt en masse secondhand forhandler som: Secondround, Den grønne ælling, The sustainable wardrobe, Wair, We do vintage, Foxholm, The Archive Secondhand, Relove Studio51xVinta og Glam.

Udover muligheden for at shoppe bæredygtigt, vil der være modeshow med en masse fedt tøj, som man også kan shoppe i de forskellige stande. Der vil være pink løber, god musik, fed stemning, cupcakes og rigelig med mulighed for at shoppe lækkert secondhand og upcycle.

Ses vi lørdag d. 18. september til tøjmarked på Gråbrødretorv?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27 overgangsjakker til efteråret