Kort status fra en travl hverdag

Outfit #148 – Going out outfit

Lignende nederdel | Lignende støvler | Lignende taske


Nu når byen igen er åben og alle de festlige lejligheder snart melder sin ankomst, så ville jeg lige dele dette outfit. Jeg har efterhånden haft nederdelen og blusen længe, så det er både blevet brugt til byture, fødselsdag, events og nederdelen til hverdagsbrug. Jeg elsker når items hurtigt kan styles op og ned efter hvad man lige har brug for.

Jeg har valgt at sammensætte outfittet med et par klassiske strømpebukser, nu hvor det er blevet lidt koldere i vejret. Tasken synes jeg også er fin og god at have med i byen eller sociale arrangementer. Støvlerne passer super godt til, da de er spidse med hæl og har et svagt slangeskind mønster. Dem er jeg super glade for og synes pifter alle outfits op.

Er du klar til efteråret og vinteren mange festligheder?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kort status fra en travl hverdag