Min praktiktid i Secondly

Lune striktrøjer til efteråret

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Nu det rigtig blevet koldt og vådt udenfor, hvilket betyder strik sæsonen er startet for alvor. Jeg synes striktrøjer er så hyggelige og smukke, da de kommer i mange udgaver med mønster og farver. Jeg er især fan af strik nr. 1, 3 og 5. Jeg har en strik i forvejen, der minder rigtig meget om nr. 5, ellers havde jeg købt den. Jeg har nemlig luret på den i Vero Moda på Strøget samt strik nr. 1. Jeg føler, bare jeg har mange hvide striktrøjer lige nu, så jeg vil gerne have en med lidt mere farve.

Mit seneste strik køb er en lyserød cardigan, men jeg kommer nu mest til at bruge den lukket bare som en striktrøje. Jeg overvejer den lilla strik med lynlås (nr. 3), da jeg allerede har en strik med lynlås, som jeg er mega glad for og er vild med modellen på strikken. Ellers kigger jeg også på en beige strik fra Vila, men den er desværre udsolgt allevegne i min størrelse, så det er ret irriterende, da jeg havde sat mig for at købe den.

Nå, men hvad er jeres næste strik køb? Måske det er en af dem ovenover?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min praktiktid i Secondly