Lune striktrøjer til efteråret

Klar parat skriv

Slutspurten på mit studie er ved at være i gang. I denne uge står den på praktikrapport skrivning. Rapporten skal være på 10 sider som jeg har “5 dage” til at skrive. Jeg skal allerede aflevere på fredag kl. 11, så man kan diskutere om jeg nu har 5 dage eller mere 4 dage. Heldigvis er jeg hurtig til at skrive og altid hende der begynder i forvejen, så faktisk er jeg nærmere færdig end begyndt. Så ugen står på færdiggørelse af rapporten og lidt finpudsning.

Allerede i næste uge starter jeg med at skrive på mit bachelorprojekt. Jeg har ingen idé om hvad jeg vil skrive om endnu. Jeg vælger at skrive alene, da jeg skriver bedst selv og kan styre min egen arbejdsgang og struktur. Min bachelor skal “kun” være på 25 sider, som jeg har en måned og 23 dage til at skrive. Så det tænker jeg nok skal gå. Planen er at arbejde igennem det første stykke tid og indsamle en masse viden og analyse, og så kunne slappe lidt mere af op til jul. Nu må jeg se hvad der sker, for jeg har også en del vagter på mit arbejde her op til Black Friday og i julen.

Jeg glæder mig i hvert fald bare til at få hele opgaveskrivningen overstået samt eksamenerne til januar, også er jeg færdiguddannet! Det glæder jeg mig så meget til. Så står den rigtig på 8-16 job, en rigtig voksen løn og ingen lektier. Ulempen og det jeg vil savne mest ved at studere bliver nok den frihed man har. Jeg kan tage fri når jeg vil og styre min egen tid og ferie, men det må jeg tage til den tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lune striktrøjer til efteråret