Klar parat skriv

4 år hos ONLY

4 år efter min ansættelse, er jeg er stadig ONLY pige. Det er ret vildt at tænke på, da det jo “bare” er et deltidsjob, jeg har ved siden af mit studie, så længe jeg studerer. Derfor tror jeg også, det bliver mit sidste år i ONLY, selvom det er helt vemodigt at sige og skrive. Jeg bliver jo færdiguddannet ultimo januar 2022 i Design & Business – Communication Design & media, hvorefter det er planen, at jeg skal ud og have en kontorstilling indenfor marketing og kommunikation, og derfor ikke har tid til at arbejde i ONLY længere.

Læs også: 1 år hos ONLY

ONLY har en stor plads i mit hjerte. Jeg er kæmpe arbejdsnarkoman, og med ONLY har jeg udviklet en stor arbejdsskade, som jeg måske aldrig helt slipper af med. Jeg kan spotte folk med ONLY tøj på, på lang afstand. Jeg kan huske alle de varer, vi har haft i de 4 år, jeg har været ansat i ONLY, så når en kunde kommer ind i butikken og efterspørger en varer, så er jeg den første til at svare på, om vi stadig har varen, om vi måske får den igen eller om vi har noget lignende. Jeg kan stort set alle navnene på tøjet, hvilket gør det nemmere, når man skal tale med sine kolleger om tøjet hurtigt, uden at beskrive det. Det har også sin fordel, når man ringer til andre butikker og siger man skal bruge et par “Forever Black” og en “Paris” i beige og de så ved, at det er et par jeans og en vest, jeg taler om.

Nu er jeg jo også stor SoMe nørd. Derfor styrer jeg også en stor del af ONLY Herlevs sociale medier. Jeg lægger ofte 1-5 opslag op om dagen af vores nyeste tøj. Det er vigtigt for mig, at vi i ONLY Herlev er hurtige til at svare vores kunder på beskeder over Facebook og Instagram angående efterspørgsler, reklamationer eller andre spørgsmål. Ofte kommer folk ned og siger, de gerne vil have den kjole eller bluse fra et Instagram opslag. På den måde kan kunderne også altid se hvilke varer, vi har i butikken. Selvom jeg faktisk ikke bliver betalt for at lægge de mange opslag op for ONLY, så er det næsten blevet en arbejdsskade for mig. Jeg prøver virkelig at give ansvaret videre til de fuldtidsansatte i butikken, men det stresser mig, hvis der går for længe mellem opslagene.

Læs også: 2 år hos ONLY

En anden stor del af ONLY er mine kolleger. Vi har et stort sammenhold og en humor, der gør det fedt og sjovt at være på arbejde. Jeg elsker de dage, hvor alt er hektisk og jeg sammen med mine kolleger skal prøve at løse situationen. Ofte er det også mig, der træder til i de situationer, da jeg er meget praktisk anlagt. Jeg er og bliver brandslukkeren i ONLY Herlev. Min chef har også flere gange sagt, at den dag, jeg kommer med en opsigelse, så river hun den i stykker eller sletter mailen. Nu er min chef, en af mine rigtig gode veninder, som jeg ofte skriver og snakker med i min fritid. Derfor ender vi ofte med at snakke arbejde og styling af butikken.

Mit forhold til kunderne gør det også svært at tænke på, at jeg muligvis stopper om 3-4 måneder. Kunderne kender mig og roser mig ofte for min kundeservice og hurtige bemærkninger. Mange af dem bliver imponeret over, at jeg hurtigt kan regne deres størrelser ud på jeans, ved bare at kigge på dem. Det er vel også en af de arbejdsskader man får, ved at have det samme job i mange år. Jeg tager mig altid tid til at snakke med kunderne, hjælpe dem og gerne have lidt sjov, så de går ud af butikken med et smil på. Det har gjort, at jeg er et velkendt ansigt i butikken, også selvom jeg står med jakke på, taske og har fri, så kan kunder også finde på, at komme hen og spørge, om jeg vil hjælpe dem.

Læs også: 3 år hos ONLY

Min dedikation til at arbejde og selve brandet, jeg arbejder for, havde jeg også i min SPORTMASTER tid på kontoret. Her handlede meget også om sportstøj, nyhedsmail og nye idéer til content. Det tog mig også lang tid at lægge SPORTMASTER på hylden, og det tror jeg bestemt også, det gør med ONLY. Nu må vi se, hvad tiden bringer.

Butikken får snart endnu en indgang og rykker til sommer 2022 ind i nye lokaler. Om jeg bliver en del af den rejse, ved jeg ikke. Men flere har sagt, at jeg ender med at beholde min deltidsstilling i mindre grad, så jeg ved siden af mit kommende arbejde, stadig er tilknyttet ONLY. Hahaha, nu må vi se. Jeg tror på, jeg også en dag skal videre, også er det min tur til at være kunde og vise mine evner i en anden virksomhed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar parat skriv