4 år hos ONLY

En rundvisning på d’Angleterre og et glas eksklusiv champagne til Afternoon tea

I forrige uge blev jeg inviteret med på rundvisning og Afternoon tea på hotel d’Angleterre. Her kom vi rundt på hotellet og så en af d ‘Angleterres suiter på hele på 95 m2. Sådan en suite koster fra 16.000 til 25.000 kr. pr. nat, alt efter om det er hverdag eller weekend. Suiten havde den flotteste udsigt over Kongens Nytorv og Nyhavn, og var i de fineste hvide og sølv nuancer.

Vi var også heldige, at få lov til at se den berømte suite 101, som er d’Angleterres dyreste suite på hele 150 m2 og som koster 50.000 kr. pr. nat. Det er her de ekstrem kendte, eller meget velhavende folk overnatter. Fx har Michael Jackson i sin tid overnattet i suiten. Til suiten hører også en kæmpe stor altan. Faktisk er det den store altan, som d’Angleterres juleudstilling plejer at stå på. Billederne er fra den Royale suite 101 samt altanen med udsigt over Kongens Nytorv og Nyhavn.

Som en del af rundvisningen var vi også inde og se Palmehaven, som er den største balsal i København, og hvor der fx bliver afholdt Billedbladets TV-Guld fest, men som også er perfekt til store festlige begivenheder, som fx bryllupsfester.

Efter rundvisningen fik vi Krug afternoon tea i Galleriet. Det er en fortolkning af den engelske klassiker Afternoon tea. Der serveres først et glas af den eksklusive champagne “Krug Grande Cuvée” og dertil tre små salte delikatesser fra deres Michelin restaurant. Efterfølgende fik vi serveret te med tre søde delikatesser i form af kager, der blev serveret på fade i et fuglebur. Super hyggeligt og lækkert arrangement.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 år hos ONLY