En rundvisning på d'Angleterre og et glas eksklusiv champagne til Afternoon tea

Bolig projekt: Ny stor billedvæg

Reklame for Desenio

Jeg har kastet mig ud i et lille nyt boligprojekt – nemlig mine vægge. Jeg har indrettet min lejlighed ret minimalistisk med sorte, hvide og grå møbler. Derudover har jeg en masse grønne planter, for at skabe lidt liv og farve i lejligheden. Derfor må mine vægge gerne have lidt farve via plakater og skulpturer, som jeg holder i rosa og hvide toner i stuen.

I den sammenhæng har jeg indgået et samarbejde med Desenio, som har et stort udvalg af plakater. Jeg har længe gerne ville have nogle flere plakater, som fyldte noget mere på væggen og som har forskellige størrelser, og som samtidig passer sammen i farverne og temaet. Mit tema endte i blomster, da det er fint at se på, roligt for øjet og passer ind i min indretning. Mine nuværende plakater er også med blomster, så de nye passer fint ind i temaet.

Til min stue har jeg valgt to store plakater i størrelsen 50×70 cm – Golden Eucalyptur No1 Plakat og Translucent Flower Plakat. De er centrum for væggen. Rundt om de store plakater, har jeg 5 mindre plakater i størrelsen 30×40 cm – Pink Peonies No2 Plakat, Bed Of Flowers Plakat, Close Up Blossom Plakat, Close Up Pink Roses Plakat og Pink Flower Dream No2 Plakat. For at bryde det lidt, har jeg valgt en lille plakat til hjørnet i størrelsen 21×30 cm – Lovely Roses Plakat. Alle plakaterne i stuen har sorte rammer, da mine møbler i stuen har sorte ben eller stel i sort, og på den måde, bliver det bundet sammen.

På badeværelset havde jeg også en væg, der manglede noget pynt. Jeg har enten lyserøde eller grå håndklæder derude, så plakaterne skulle være i de toner. Jeg valgte derfor 3 små plakater i størrelsen 21×30 cm med hvide rammer, da mit badeværelse er mere hvidt end sort. De 3 plakater hedder Pink Poppies Plakat, Aquarelle Flower Plakat og Simpel Lines No1 Plaka. Jeg synes, de passer super fint ind på mit badeværelse og giver det lidt mere personlighed.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rundvisning på d'Angleterre og et glas eksklusiv champagne til Afternoon tea