3 gode grunde til stadig at blogge

Vender dit kamera rigtig på din iPhone?

En ting jeg har lagt mærke til hos mange iPhone bruger er, at deres kamera vender forkert. Når man tager billeder med “forsidekameraet” (altså kameraet du tager selfies med og som er på den samme side som din skærm), så bliver billedet spejlvendt og lige pludseligt mærkeligt at se på. Fx når du bruger forsidekameraet til at tage billeder af noget med tekst, så står det baglæns og bliver svært at læse.

Vidste du, at du hurtigt og nemt kan ændre det? Du skal blot gå ind i indstillinger på din iPhone, klikke på “kamera” og slå “Spejlvend fotos fra forsidekamera” til. Så vil dine billeder vende rigtigt fremadrettet og alt tekst vil stå normalt, så du nemt kan læse det.

Det var lige et trick jeg ville vise jer i dag. Alt for mange har ikke opdaget denne indstilling endnu. Så lær endelig din familie og venner om tricket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gode grunde til stadig at blogge